Velkommen til Dramaholdets hjemmeside

Denne side fungerer som informationskanal til Dramaholdets deltagere gennem sæsonen. Her kan du følge med i, hvad vi laver lige nu, og finde relevante papirer. Er du gæst, så kig dig lidt omkring og se alle billederne og hør musikken fra alle årene. Du er velkommen til at skrive en hilsen til Dramaholdet i gæstebogen.


De Nyeste Nyheder

fredag, oktober 31, 2003

Dramaholdet.dk er populær! 

Efter bare to dage på Chart.dk ligger vores hjemmeside nr. 4 på deres top 10 liste. Det er sgu da vildt...! Og vi er kun lige startet....

tirsdag, oktober 28, 2003

Ska' da ha' musik!! 

Så det er lige hvad vi får... Indtil videre på en lidt intermistisk side, men nu er det der!! Klik og lyt.

søndag, oktober 26, 2003

Mission Accomplished! 

Tak for en super-hyggelig hyttetur!! Jeg håber du er ligeså træt og smadret som jeg er, for så har du haft det ligeså fedt som mig.

Michael har været snap og har allerede lavet et galleri med alle billederne. Kig og få en griner... Har du nogle flere billeder som vil være fede at have liggende her, så send dem!!

Vi ses tirsdag, friske og veludviklede...


tirsdag, oktober 21, 2003

Seddel om hyttetur! 

Her er den så! Hvis du ikke har fået den tirsdag, så tag en printer!

hyttetur.doc

mandag, oktober 20, 2003

Hvis man vil synge! 

Husk nu at jeg meget gerne vil høre fra "nye" eller "gamle", der gerne vil være med til at synge i årets forestilling. Hvis jeg ikke har hørt jer synge før, vil jeg gerne høre det, og hytteturen er en oplagt mulighed. Der er også mulighed for at indspille et bånd med jeres sang og aflevere det til Michael eller Uwe om tirsdagen. Og nej det er ikke spor pinligt! Og der er ingen der griner af jer! Og jeg er faktisk meget sød og venlig :o)
Så kom nu ud af busken........

lørdag, oktober 11, 2003

Nu med hemmelige muligheder for mails! 

Nu kan DU sende os en mail uden at vi ved hvem du er!!! Smart! Har du noget på hjertet som du vil fortælle os kan du altså gøre det fundstændigt anonymt! Så send os lige nogle gode historier om dig og alle dine venner!
Alt du skal gøre er at trykke på "Skriv mails" og så kommer der en side hvor du kan vælge hvem du vil skrive til! Så nu er der ingen vej uden om

Og så lidt reklame! Husker du at jeg fortalte om Stand-up? Ja, det gør du! Men se lige lidt mere på www.holgerevent.dk for du kommer da!! Ikke?

fredag, oktober 10, 2003

Nu er der endnu flere ting!! 

En gæstebog så du kan skrive hilsner til alle som besøger siden...
Det Hemmelige Område, som kun er for Dramaholdet deltagere! For at komme ind her skal du indtaste et brugernavn (login) og et kodeord (password). Disse ting fik du af Michael i tirsdags. Hvis du ikke kan huske det send en mail.

Et par ting at huske når du bruger Det Hemmelige Område:
1) Lad være med at fortælle login og password til andre!
2) Når computeren spørger om den skal huske login og password i fremtiden, svar 'Nej'. (Dette er især vigtigt hvis du sidder ved en computer som ikke er din egen.)
3) Når du er færdig og skal forlade Det Hemmelige Område, luk da browser-vinduet helt og åbn et nyt før du surfer videre.

Hvis vi alle følger disse simple regler, så kan vi have vores ting i fred, og det er jo rart... :o)

God fornøjelse...

onsdag, oktober 08, 2003

For at beskytte os selv mod ondsindet misbrug, spam-robotter og andet internet-snavs har jeg fjernet links'ne på telefonlisten. Vi sender den ud via direkte email, og ellers så får du jo en udførlig telefonkæde snart.

Vi arbejder på at lave en password-beskyttet del på siden, hvor vi kan lægge alle sådan nogle hemmelige ting... :o)

HYTTETUREN 

En mindre hjerneblødning (måske) er skyld i at jeg ikke var klar over at der er efterårsferie i næste uge. Det betyder at info om vores hyttetur kommer på papir i sidste øjeblik, nemlig tirsdag den 21. Indtil da må du nøjes med det jeg skriver her. Jeg laver også info-sedlen som pdf-fil, så du kan downloade og udskrive den derhjemme, eller hvor du nu har lyst...

Here goes:

Dramaholdets For Vildeste Og Fedeste Hyttetur

Fredag den 24. oktober til Søndag den 26. oktober 2003

Kløverhuset
Magleskovvej 10
Gammerød
4140 Borup

På utallige opfordringer har vi valgt at leje Kløverhuset/hytten/whatever - det er tilsyneladende et fedt sted. Vi får se... Om ikke andet så skal vi nok få puttet noget hygge derind. Det gør vi på følgende måde:

Du sørger selv for at komme ud til stedet. Kig på et kort eller spørg en spejder! Spejdere er gode til den slags... :o) Vi mødes fredag sidst på eftermiddagen (vi andre er der fra efter kl. 16). Vi laver selv aftensmad som vil være klar til spisning mellem kl. 19 og 20, så der skal du være kommet. Derefter MEGA-hygger vi indtil søndag middag, hvor vi rydder op og gør rent og tager hjem til slut. Vi satser på at være klar til afgang mellem kl. 14 og 15 søndag. Og så tager vi hjem som vi kom - på egen hånd...

Du skal medbringe:
Et lagen. (Kræver udlejeren. Et nyt direktiv foreskriver at kun spøgelser må opholde sig i hytten efter kl. 00.)
En sovepose. (Kan evt. substitureres af dyne/pude.)
En sovebamse. (Jeg gider IKKE trøste små piger og drenge med hjemve!! Nej, bare rolig.. Vi har Tine... ;o)
En py. (Til at prutte i - undskyld - putte i. Valgfrit.)
Skiftetøj. (Årh, manner!! Hvis du ikke skifter sokker, så...)
Toiletsager. (Gør din mor glad og tag tandbørste med.)
Papir og skrivesager. (Så kan du tegne en tegning.)

100 kroner - Til mad og rare sager. Skal afleveres til Michael senest tirsdag den 21.

Så ved du det hele. Spørgsmål og uddybning af teksten (eller hvis du bare gerne vil have at vide hvad substituere betyder) så ring eller skriv.

Deltagere fra StarCrew er mere end velkomne. Kom og meld din deltagelse og aflever dit madbidrag hos Michael den 21.

Go' ferie, dér!!
Uwe.

tirsdag, oktober 07, 2003

Heysan! Her kommer alle vores noter og idéer fra de første to gange! Se hvad der står og smid en mail i vores retning og sig noget mere! Vi ses om et par timer!

brainst.htm

mandag, oktober 06, 2003

Hej! Så vil jeg da lige ligge telefonlisten ud! Jeg ligger den i både html (internet-format) og i Excel format! Så kan I både se den, printe den og rette i den, hvis I vil! Hvis der er fejl eller mangler så skriv lige til mig! Min adresse står sammen med de andres ude i højre side!

Telefonliste2003.htm

Telefonliste2003.xls

Er den ikke bare sej, denne side?? Skriv til os hvis der er noget i synes der mangler!

Vi ses i morgen!

søndag, oktober 05, 2003

Halløjsa, mine damer og herrer!! Så er vores helt egen hjemmeside sgu oppe at køre. Dramaholdet i cyberspace. Sådan skal det være!! Næste stop: Månen...

Nå! Anyway... Hvad skal der så ske her? Ja, Michael og jeg forestiller os at bruge dette sted aktivt i vores kommunikation med resten af holdet og StarCrew og resten af Ungdomsskolen i almindelighed. Her vil vi skrive tanker og ideer, og her vil vi lægge relevante dokumenter o.lign. til holdet. Tine og Nicolai kan også supplere med deres opdateringer af hele "Den Store Dramaproces"!! Og endelig skal det være muligt (på een eller anden måde - lige nu via email) for alle andre - deltagere fra Dramaholdet, gæster, interesserede, småsøskende, og så'n - at bidrage til debatten online. Kig ind ofte, måske er der nyt...

Dramaholdet.dk skal naturligvis også indeholde alt muligt andet rart, som der står til højre. Lad dette blive et mekka af billeder, lyd (comon Niccer!!), spas, løjer og søde majs og salte fisk!! Ramsø Ungdomsskoles Dramahold er jo kendt for at være en smeltedigel af ren rå kreativitet, så kom med det! Jeg har lagt et par enkelte billeder(!) frem på bordet til at starte med. Så nu må I komme med resten...

Og så ses vi...!

lørdag, oktober 04, 2003

Så er vi i luften, manner! Det er jo for vildt...

Alt muligt rart

Hør musik fra Along the Road (1996-2006)

Hør musik fra Hvem sagde fisk? LIVE (2006)

Hør musik fra Nu er det slut, Jan T. (2005)

Hør musik fra Lever Drømmen? (2003)

Hør musik fra Tyg på en engel (2002)

Hør musik fra Hvad er nu det? (1999)

Hør musik fra Stjernestøv (1997)

Hør musik fra Vingesus (1996)

Gæstebog
Scrapbog
Skriv mails
Det Hemmelige Område
Links

Ramsø Ungdomsskole

StarCrews hjemmeside

Michaels hjemmeside

Nicolais band, Entakt

Gamle Nyheder
Masker?? Hva' for masker???

GratisDNS.dk - Her får du mere end du betaler for!

This page is powered by Blogger.

Weblog Commenting by HaloScan.com

Ramsø Ungdomsskoles Dramahold - Kom og kig...