Velkommen til Dramaholdets hjemmeside

Denne side fungerer som informationskanal til Dramaholdets deltagere gennem sæsonen. Her kan du følge med i, hvad vi laver lige nu, og finde relevante papirer. Er du gæst, så kig dig lidt omkring og se alle billederne og hør musikken fra alle årene. Du er velkommen til at skrive en hilsen til Dramaholdet i gæstebogen.


De Nyeste Nyheder

tirsdag, april 27, 2004

Nogle idéer? 

Hvad er det?Jeg synes ligesom det var på tide, at I hjalp mig med mine opgaver! Og så synes jeg ikke, at jeg skal ligge øverst med min fødselsdag! Det er det jo ikke mere!

Men her er i hvert fald et billede af det jeg arbejder med lige nu!

Så nu er mit spørgsmål så: (Tal her som Peit van Deurs) Hvad er det?

Jeg vil da gerne have nogle bud, for jeg ved ikke rigtigt, hvad det kan være! Måske er det marengs? Eller et egern? Eller bare noget helt tredje?

Jeg ved, at nogle tror, at det er Bubber, som gentagende gange har presset Carl Mar-Møller til gensidig klaps i numsen, men det vides ikke med sikkerhed! Det kunne jo også være, at det bare var noget jeg havde drømt... En hed hed drøm! Ellers går det da godt, ikke?

Men jeg skal altså have skrevet ca. 20 sider om det billede, blandt andet, altså! Jeg har da også nogle andre, men der er jeg selv på og jeg har en badebold under armen! Hjælp nu!

Skriv, skriv og så skriv noget mere!

Snes de? Det for at kapok, sonjør!

lørdag, april 24, 2004

I dag er det Michaels tur 

I dag er det Michaels turMichael har fødselsdag idag. Han fylder faktisk 25, og runder derfor på en måde et hjørne. Der er noget med at hvis man endnu ikke er blevet gift på sin 25-års fødselsdag, så skal man overhældes med kanel. Nu har Michael jo en sød kæreste, så det tæller vel på en måde lidt... Han kan få en knivspids oregano, så.

Nå!! Vi ska' jo til det. Fødseldagssangen! Ved at læse på Michaels hjemmeside kan man se at han selv har stået for fødselsdagsmenuen, så i den anledning tror jeg vi skal holde os i det gastronomiske og vælge bestik, grydelåg og krystalglas.

Er I klar? Og een, og to, og tre, og fireeeee:

Michael har fødselsdag,
Og det har han jo,
Og det er idag.
Michael har fødselsdag,
Og det har han jo idag!

Og hør nu her,
Hvordan vi alle rasle med bestik vil.
Og hør nu her,
Hvordan vi rasle vil:

KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR, KLIR. HEY!!

Michael har fødselsdag,
Og det har han jo,
For det er idag.
Michael har fødselsdag,
Og det har han jo idag!

Og hør nu her,
Hvordan vi alle skramle med grydelåg vil.
Og hør nu her,
Hvordan vi skramle vil:

KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG, KLANG. HEY!!

I dag er det Michaels turSidste gang. Syng med...!!

Michael har fødselsdag,
Og det har han jo,
Og det er idag.
Michael har fødselsdag,
Og det har han jo idag!

Og hør nu her,
Hvordan vi alle gnide på krystalglas vil.
Og hør nu her,
Hvordan vi gnide vil:

HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN, HVIN. HEEEYYYYYYYYYY!!

HURRA, HURRA!!! TE LØGGE MED FØ'SDA'EN, MICHAEL!!!

fredag, april 23, 2004

Da dagen blev til morgenmad... 

Ja, jeg synes at der sker for lidt her på siden! Derfor vil jeg lige fortælle en historie fra det virkelige liv... Majs!

Den handler om majs, Hornsherredbuen og et par slidte jeans. Det hele startede i midten af sidste uge, hvor en mand pludselig bankede på døren. Eller det var ikke pludseligt for ham, men for mig, som sad op ad døren var det noget at et chock! Men han bankede og bankede, indtil jeg åbnede døren og bad ham om at gå! Det gjorde han ikke! Han blev faktisk ved med at banke, og det resulterede i at jeg fik pænt mange slag lige i fjæset. Men sådan er det jo nogle gange.

Men nu skete der noget, jeg aldrig havde forestillet mig kunne ske! Der kom nemlig en stor harsk brieost på stylter ud af nabodøren. Det var nok ikke en brie, men det gør historien lidt mere spændende... Men brien, som jo var harsk, sagde til manden, som bankede, at han skulle ta' og få sig et liv. Og så gik banke manden!

Du sidder og tænker, ellers gør du nok ikke, over hvad det har med majs, Hornsherredbuen og et par slidte jeans har med det at gøre. Og det skal jeg da fortælle dig! Det er hvad jeg laver lige nu! Jeg har jeans på, jeg spiser majs, og jeg læser om Hornsherredbuen... Derfor keder jeg mig! Og derfor skriver jeg en historie til dig som måske også keder dig!
Men ha' det pænt! Og husk at skriv lidt hist og her på siden! Der skulle jo gerne ske noget!

Vi ses!

torsdag, april 15, 2004

Evaluering på mandag den 19. april 

Vi mødes på Peder Syv Skolen (forhåbentlig Tutten) kl. 19.

Evalueringen er vores vigtigste arbejdsredskab i vores fortsatte arbejde med at udvikle os og blive endnu bedre til det vi laver. Vi skal bruge tid på at vende tanker fra årets oplevelser - hvad har fungeret godt og hvad har fungeret ikke så godt? Primært skal vi dog bruge tiden til at tale om hvilke ting vi kan gøre anderledes for at forbedre og optimere vores kommende arbejde i næste sæson.

Tænk over tingene (og skriv dem gerne ned, så er de nemlig lettere at huske... :o) Jo bedre forberedte vi er på mandag, jo mere kan vi få ud af debatten.

Og så er det jo at det er at det er at vi skal høre hvornår som at det er at det er at der er feeeeeeest!! :o)

lørdag, april 03, 2004

Tak for roserne!Tak, tak for roserne...! 

Så er vi færdige med årets forestilling. Sikke et brag!! Musicalen blev set af ca. 800 publikummer i løbet af de fire dage, så det må siges at være velbesøgt. Herligt, herligt! Tak for opmærksomheden...

Ja, det er jo nu her, hvor vi er færdige og succesen er i hus, at man bliver helt rørstrømsk. Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste...

Tak for i år allesammen! Det har været en udsøgt fornøjelse...!

Vi ses til evaluering den 19. april...

Alt muligt rart

Hør musik fra Along the Road (1996-2006)

Hør musik fra Hvem sagde fisk? LIVE (2006)

Hør musik fra Nu er det slut, Jan T. (2005)

Hør musik fra Lever Drømmen? (2003)

Hør musik fra Tyg på en engel (2002)

Hør musik fra Hvad er nu det? (1999)

Hør musik fra Stjernestøv (1997)

Hør musik fra Vingesus (1996)

Gæstebog
Scrapbog
Skriv mails
Det Hemmelige Område
Links

Ramsø Ungdomsskole

StarCrews hjemmeside

Michaels hjemmeside

Nicolais band, Entakt

Gamle Nyheder
Masker?? Hva' for masker???

GratisDNS.dk - Her får du mere end du betaler for!

This page is powered by Blogger.

Weblog Commenting by HaloScan.com

Ramsø Ungdomsskoles Dramahold - Kom og kig...